Fakturaköp

Fakturaköp

Frigör tid, pengar och tanken

Fakturaköp är precis vad det heter. Istället för att vänta 30, 60 eller 90 dagar på att din kund ska betala köper vi fakturan av dig för upp till 100% av fakturans värde. Minus en avgift. Den avgift vi tar ut av dig är vår affärsidé. Du har pengarna inom 24 timmar, och kan ägna tid åt verksamheten och framtiden. Du väljer själv vilka och hur många fakturor du säljer.

Med fakturaköp hos Accessa Finans väljer du om ditt företag ska sälja alla eller vissa av fakturorna i din verksamhet. Fördelen är att du kan erbjuda dina kunder längre kredittid utan att det påverkar dig.  En personlig kundansvarig hjälper dig med offert och avtal. Du skriver under det upprättade avtalet med e-legitimation.

Så här fungerar fakturaköp

När vi inleder ett samarbete så ingår vi ett avtal med trygghet i fokus. Vi tror på kundens valfrihet och därför inga volymkrav. Ni väljer själva nära och vilka fakturor ni vill överlåta. Via vår webbportal kan ni enkelt skapa fakturor, hämta hem avräkningar och se status på de överlåtna fakturorna.

  1. Skicka din originalfaktura till oss
  2. Vi gör en enklare kreditkontroll av fakturamottagaren
  3. Vi köper fakturan och skickar den vidare till fakturamottagaren
  4. Vi sätter in pengarna på företagets konto.

Vad kostar fakturaköp?

När du säljer fakturan till oss får du upp till 100 % av fakturabeloppet minus avgifter utbetalt inom 24 timmar. Priset för fakturaköp är beroende på vilken kredittid som finns på era fakturor. Normalt hanterar vi kredittid om 30-90 dagar. Kontakta oss gärna för en offert.

Fördelar med fakturaköp

  • Bättre kassaflöden och likviditetsplanering
  • Att kunna erbjuda längre kredittider
  • Ni slipper administrationen
  • Era kunder betalar snabbare
  • Du bestämmer själv vilka och hur många fakturor du vill sälja.
  • Mindre huvudvärk – du kan fokusera på arbetet.

Vad blir din totalkostnad?

Vi tror på att ett samarbetsavtal måste gynna båda parter vilket gör att vi alltid tillämpar en individuell prissättning när vi ingår ett samarbete. För att få en korrekt prisbild vänligen kontakta oss på via telefon eller e-post.

Våra tjänster

Har du frågor eller behöver hjälp?

08 – 678 66 78

info@accessafinans.se